Solakov mozak u izolaciji kontemplirao izolaciju

Svjetski fenomen, stručnjak medicinskih nauka, epidemiolog, Profesor Doktor i Bog za elektrotehniku i kompjutere, u slobodno vrijeme direktor Federalne uprave civilne zaštite Fahrudin Solak, objasnio je izmjene koje su učinjene u vezi sa naredbom o zabrani kretanja mlađima od 18 i starijima od 65 godina. Također je i ozvaničeno da se ne uvodi potpuni karantin u ovom bh. entitetu. Na opće razočarenje, te masovnu depresiju, dobrodošao predlog od 248 dnevne karantine u cijeloj BiH nije usvojen.

Svjedoci opisuju atmosferu kao elektrizirajući horor film u kojem se heroj Solak bori protiv vjetrenjača politikantske elite establišmenta tijekom iznošenja svojih prijedloga i zaključaka. Kao komentare čuo je “Retardirano, debilno, Ja budale..” i unatoč svemu ovaj heroj svakodnevno troši budžetski novac da bi sebi obezbijedio mehko pod guzicu obzirom na njegove nepostojeće kvalifikacije, te vrhunsku indolenciju. Naši izvori doznaju da je popustio pod velikim pritiskom i morao učiniti nešto za sebe u ovom dobu krize, kupivši si dva džipa da mu supruga može u granap bez bojazni.

Solak u društvu zvijeri za nabavku osnovnih životnih namirnica i nekoliko prijatelja muškog roda

Federalni štab civilne zaštite je samo u toku naredne sedmice, od ponedjeljka do petka, omogućio starijima od 65 godina odnosno penzionerima da u vremenskom periodu od 08:00 do 12:00 odu po penzije ili po cigare.

“Sve ostale građane molimo da se suzdrže od kretanja u tom periodu, da ne posjećuju mjesta gdje idu penzioneri i da ne pospješujemo širenje zaraze“, rekao je.

Što se tiče kretanja mlađih od 18 godina, njima je dozvoljeno da se voze u automobilima sa roditeljima.
“Djeca se mogu prevoziti sa jedne lokacije na drugu u automobilima“, rekao je.

Iako poražen od strane političkih izdajica izjavio je da je ipak uspio da se izbori da babu može poslati po cigare, što smatra ličnim uspjehom te nada se da će i dalje biti inspiracija za buduće generacije kleptomana.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here