Uspješno završena nacionalizacija virusa: Pacijenti u RS-u odsad imaju pravo da se zaraze Цовид-1389

Zahvaljujući nadljudskim naporima Instituta za genetiku i minorne mutacije Republike Srpske, uspješno je izvršena genetska manipulacija virusa Covid-19. Proces manipulacije doveo je krajnje rezultata napora Vlade Republike Srpske, a to je kreiranje nacionalno osviještene varijante virusa koja je u knjige uspjeha srpskih genetičara zavedena kao Цовид-1389.

“Цовид-1389 je specifične trostruke forme, što znači da špic glikoproteina izgleda kao ruka sa podignuta tri prsta. Špicevi formiraju krunu koja vizuelno podsjeća na onu na vrhu grba Nemanjića, a po tri reda proteina se nalaze i u samoj unutrašnjosti virusa. Ovaj virus je potpuno srpski, za Srbe, u srpskim zemljama”, potvrdio je genetičar Mihajlo Pantić (na slici), inače bliski prijatelj vladajuće strukture i vrha SNSD-a.

Narodna skupština RS-a trebala bi u naredni petak razmatrati opciju kontaminacije svih pitkih voda virusom Цовид-1389. Ideja je da se srpski imunitet ojača srpskim antitijelima proizašlim iz borbe srpskog organizma sa pravim srpskim virusom.

Svi oni koji žele svoj COVID-19 zamijeniti za Цовид-1389, moraju se dimnim signalima obratiti lokalnim domovima zdravlja.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here