Zabrinuti građanin Njemačke policiji prijavio sugrađanku muslimanske vjeroispovijesti

Jena (vjestnik.com) 61 godišnji Wolfram Bartke iz njemačkog grada Jena je prijavio, kao samoproklamirani zabrinuti građanin i patriota, sugrađanku muslimanske vjeroispovijesti, zato jer nije pokrila lice u javnosti. U Jeni od ponedjeljka je na snazi odredba obaveznih zaštitnih maski prilikom kupovine i u sredstvima javnog prevoza.

“Ovo je čisti bezobrazluk, da muslimani misle da mogu doći u Njemačku i onda jednostavno da pokazuju lica kako i gdje god oni žele!” izjavljuje ljutito Bartke. “Pametnije bi im bilo da se adaptiraju našoj kulturi i pokriju lice!”

U međuvremenu su dva pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova, Odjela za muslimanske problematike i kibernetiku ispitivali prestupnicu te je kaznili sa pripadnom kaznom od 50€.

Bartke je vidno zadovoljan. “Protiv stranaca koji misle da mogu raditi šta hoće, moramo se grubo odbraniti. U ovoj situaciji sam mislio da će svakako nositi Nikab, to bi bio barem moralni minimum! Tko se ne pridržava apsolutno minimalnih zahtjeva Njemačke Republike – mora biti protjeran!”

Prema izjavi policijskih snaga, građanka je opravdavala prestup time, da je u prošlosti uvijek šikanirana na vjerskoj i rasističkoj osnovi, ako je pokrivala lice, što su isti odlučno odbili, obzirom da je Njemačka republika najveći prijatelj dvije najveće religije mimo Hrišćanstva – Islama i Judaizma.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here