Radončić ponosan : 80% manje provala i krađa od 1. marta

Fahrudin Radončić Instagram

Sarajevo (vjestnik) – Nijedan ministar unutarnjih poslova to još nije uspio: pod budnim okom Fahrudina Radončića, slučajevi krađe opali su nevjerojatnih 80 posto u Bosni i Hercegovini od 1. Marta. Provale i druga kriminalna djela također su pala za gotovo 80 posto.

“Kao skromna osoba, mogao bih se potapšati po ramenu”, rekao je Radončić kada je predstavio nove brojke. “Bez obzira na to s kojeg područja gledate, u protekla četiri tjedna gotovo smo eliminirali krađu.” Postoje i senzacionalni padovi provala i krađe.
Prema ministru unutarnjih poslova, razlozi su očigledni. “Mislim da su kriminalci napokon shvatili da zločin ne vrijedi”, rekao je Radončić. “Naravno da mi je sada lijepo što napokon mogu požeti plodove mog višegodišnjeg rada.”
Općenito, prema Radončiću, to pokazuje koliko je SBB uspješan. Ministar prometa Denis Lasić također može ukazati na značajan pad statistike prometnih nesreća. “I potpuno bez ograničenja brzine!”, Zadovoljno kaže Radončić.
S druge strane, situacija je drugačija u odjelima socijaldemokrata. Federalno Ministarstvo rada i socijalne politike, na čelu s ministrom SBB-a Veskom Drljačom, primijetilo je nagli porast obiteljskog nasilja u istom razdoblju, isto ministarstvo također se bori s novim valom nezaposlenosti i radom na kraće vrijeme.
Radončić komentira samo suho: “Možete vidjeti tko ovdje radi dobar posao, a tko ne.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here