Hitman 47: The fall and rise of Hitman

Milorad dodik a.k.a. Agent 47

Ubijao je u Miamiju. U Parizu je gasio svjetla. Kidao grla u Sapienzi. Teško je zamisliti što agent 47 ubojica gole glave radi na godišnjem odmoru, što sa svim putovanjima oko svijeta radi kao dio svog devet-pet radnog vremena. Je li lijepo plakati ispred televizora, pijuckati čašicu i gledati Columba? Volim tako razmišljati.

Njegovi rukovoditelji možda planiraju još jednu sezonu posla za ubojicu, ali 47 bi to moglo učiniti s malim olakšanjem. Uz vijest o tajnoj novoj igri u IO Interactiveu, Hitman bi uskoro mogao naći partnera za podjelu tereta koji drži do studija.

Čovjek koji udara neće uskoro nikuda. IO Interactive potvrdio je da će tijekom jučerašnjeg dokumenta o Noclipu o usponu i padu Hitmana biti treće poglavlje svjetske rasprave o ubojstvima. Generalni direktor i suosnivač Hakan Abrak rekao je našem Bang Bang Moskvichu da programer je potpuno fokusiran i na vezi s trećim (i konačnim) Hitmanom u ovoj trenutnoj sagi – onom koji će obuhvatiti puni opseg najnovijeg oblika 47.

„Svijet atentata, kad to završi, bit će to jedna igra sa svim lokacijama, od Pariza do Hitmana 1 do posljednje lokacije u Hitmanu 3, gdje se nalazi više od 20 mjesta“, rekao je Abrak.

Uz to, sugerirao je da bi se treći Hitman mogao vratiti čak i epizodnoj strukturi 2016. godine. Prošlogodišnji Hitman 2 u potpunosti je odustao od tog formata, iako zvuči kao da IO tada nije bio u najboljem financijskom zdravlju. Ako Hitman 3 ponovno pođe epizodno, prva bi epizoda mogla sletjeti prije nego što se očekivalo.

Ali još nešto vreba u hodnicima sjedišta IO-a. O'Dwyer je nagovijestio: “Dok veći dio tima radi na novom Hitmanovom sadržaju i veseli se trećoj Hitmanovoj igri, većina studija barem ovdje u Kopenhagenu radi na nečem tajnom i, uzbudljivom, nečemu novom.”

Radi se naime, o novom izgledu Agenta 47, obzirom da radnja napreduje desetak godina kasnije od prvih izdanja, kao uzor i idol služio je niko drugi nego BiH Intelektualac i MMA borac Gosp. Milorad Dodik. “Njegov impresivni izgled, te mačkoliki refleksi su nam uveliko poboljšali približiti agenta 47 normalnim ljudima, iako njegovo samo djelovanje zaista izgleda van ovoga svijeta” kaže O'Dwyer. Vidno impresioniran, zapitkujemo ga dalje “demonstrirao nam je razne tehnike, od potajnog kretanja, do tihih načina egzekucije, te kako na nevidljiv način maznuti kapital iz raznih budžeta a da ne skonta žena”.

Zahvalili smo se Gosp. O'Dwyer-u na iscrpnom razgovoru, te sa nestrpljivošću očekujemo novu igru.

bbm

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here