Tragična greška: Opština Vareš zabranila ulaz u sve zatvorene prostore

Vareš, 20.4.2020.god.

Vareš (vjestnik.com) – Danas je u Varešu došlo do kobnog problema: opština je danas zapravo željela nametnuti satnicu borbe protiv širenja virusa corone. Međutim, zbog tragične zabune u uredu gradonačelnika Zdravka Maroševića, nehotice je izdata zabrana ulaska. Oko 3,7 milijuna Varešlija trenutno se nalazi na ulicama maloga grada i nije im dopušteno da se vrate svojim kućama pod prijetnjom kazne.
“Da, tako da je to moralo nekako pogrešno upasti u nacrt zakona”, objašnjava gradonačelnik Vareša Zdravko Marošević, koji stoji na ulici s ostalim parlamentarcima. “U svakom slučaju, činjenica je da zasad nikome drugome nije dopušteno.
Ulice metropole su odgovarajuće pune, gdje ljudi stoje blizu i žale se na politiku.
Na mnogim mjestima su se mogle čuti pritužbe poput “prehlađena sam! Želim ući!” ili “Moram u toalet. Možete li se samo na trenutak skrenuti?”. Mnogi su građani morali ostaviti većinu svojih rezervi toaletnog papira u svojim domovima, što je još otežalo situaciju.
Činjenica da će zabrana ulaska u Vareš vjerojatno još neko vrijeme ostati na snazi ​​također je osobito eksplozivna. Zbog nametnute zabrane ulaska, vareškim političarima nije dopušten čak ni ulazak u Senat radi ispravke zakona, a da ne moraju računati na njihovo trenutno uhićenje.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here