Fondacija Bill Gates razvija vakcinu protiv protivljenja vakcinaciji

Seattle (bbm) – Hoće li ubrzo završiti dosadne teorije zavjere? Fondacija Bill & Melinda Gates najavila je danas novo cjepivo protiv imunizacije protiv trenutne burne skepse prema cjepivima. Svi kritičari cjepiva, odbacivači i protivnici širom svijeta trebali bi se cijepiti najkasnije 2021. godine.
“Kritika cijepljenja i protivljenje cijepljenju sve se više širi”, rekao je multi-milijarder Bill Gates na tiskovnoj konferenciji. “Ali napokon postoji siguran lijek! Jedna mala injekcija dovoljna je da protivnice cijepljenja postanu apsolutni ljubitelji cjepiva.”
Trenutno su u tijeku završni testovi cjepiva koji se uglavnom sastoje od žive, aluminija, formaldehida i autizma. Povrh svega, sadrži i antitijela koja omogućuju tijelu da odmah suzbije svaki skepticizam u smislu vakcinacije.

Anti-vakcinacijski protesti, mentalitet krda na djelu

“Želimo imunizirati što veći broj ljudi protiv protivnika cijepljenja. Jednom kada je postignut imunitet krda, kritika cijepljenja je stvar prošlosti. Čak ni pojedini protivnici cijepljenja više neće moći zaraziti druge svojim tvrdnjama.”
Budući da se protivnici cijepljenja prirodno nerado cijepe, Gates trenutno skuplja obećanja od vlada i međunarodnih vlasti. Oni su namijenjeni za pronalaženje i uklanjanje protivnika cijepljenja na internetskim forumima i društvenim mrežama, tako da se onda prisilno cijepljenje može provesti bilo gdje na mjestu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here